Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita

Postat de panacris in Mancaruri de legume
20 Apr 2020 | 1291 vizualizari
Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita

Tot mi-au rămas pălăriile de ciupercile folosite pentru frigărui, așa că am pus repede de o nouă rețetă! ;) Se pot consuma la micul dejun, prânz sau cină!

Ingrediente

  • Ciuperci champignon cca. 8 bucăți
  • Bacon cca. 100 gr
  • Cașcaval ras cca.100 gr
  • Cimbru cca. 1 lingură
  • Ulei de măsline 2 linguri
  • Ouă de prepeliță cca. 8 bucăți

Mod de preparare

Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.  

Pălăriile de ciuperci se așează într-o tavă rezistentă la căldură. Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline. Se presară cimbru si se introduc în cuptor cca. 10 minute la 200 grade.

Între timp se taie bacon-ul cubulețe.

Se scot ciupercuțele din cuptor, se pune baconul și se mai lasă la cuptor cca. 5 minute.

Pentru finalizare se scot pălăriile de ciuperci din cuptor, asezonate cu bacon, se așează deasupra, câte un ou de prepeliță, mă rog, conținutul din ou, cașcaval ras, se introduc din nou la cuptor până se găteșe oul și topește cașcavaul ras.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi dulci la cuptor

Postat de CameliaComan

Cartofi dulci la cuptor

Curatam cartofii dulci de coaja, iar apoi ii spalam. Taiem cartofii in felii potrivite, iar apoi in bastonase. Ii punem intr-un bol. Adaugam uleiul, sare si piper dupa gust, 1 lingura...

Citeste continuarea

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Postat de vasimur

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm bine cu apă rece. Observație1: Dacă avem ciolan cu os, îl punem la fiert și-l lăsăm până ce carnea se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2020, 22:25
Tare bune!
la 20.04.2020, 22:31
Cred că au fost foarte bune...!
la 20.04.2020, 22:52
la 20.04.2020, 22:53
la 20.04.2020, 23:04
Yumm ce bune trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking