Ingrediente
- Ciuperci champignon cca. 8 bucăți
- Bacon cca. 100 gr
- Cașcaval ras cca.100 gr
- Cimbru cca. 1 lingură
- Ulei de măsline 2 linguri
- Ouă de prepeliță cca. 8 bucăți
Mod de preparare
Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.
Pălăriile de ciuperci se așează într-o tavă rezistentă la căldură. Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline. Se presară cimbru si se introduc în cuptor cca. 10 minute la 200 grade.
Între timp se taie bacon-ul cubulețe.
Se scot ciupercuțele din cuptor, se pune baconul și se mai lasă la cuptor cca. 5 minute.
Pentru finalizare se scot pălăriile de ciuperci din cuptor, asezonate cu bacon, se așează deasupra, câte un ou de prepeliță, mă rog, conținutul din ou, cașcaval ras, se introduc din nou la cuptor până se găteșe oul și topește cașcavaul ras.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|