Ingrediente
- 20 ciuperci champignon -800gr
- 2 oua
- 2 linguri ulei
- 150 gr jambon crud -uscat, de casa
- 150 gr branza Cheddar maturata
- 80 gr branza daneza -gen fetta
- 80 gr iaurt grecesc 10% grasime
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- piper macinat
- sare
Mod de preparare
- Ciupercile se curata de codite si se limpezesc repede prin jet de apa rece .
- Daca sunt proaspete si curate eu nu curat ciupercile de pelite .
- Jambonul se curata de partea grasa si se taie cubulete .
- Branza Cheddar se razuieste .
- Se bat ouale spuma , se sareaza, se pipareaza si se incorporeaza in amestec branza rasa , fetta farmitata, iaurtul si patrunjelul tocat .
- Palariutele ciupercilor se ung pe exterior cu ulei ,folosind o pensula de silicon .
- Asezati ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
- In fiecare palarioara se distribuie in mod egal cubulete de jambon si amestecul de ou cu branzeturi .
- Se da tava la cuptor timp de 20 minute la 200 grade .
- Serviti ciupercile insotite salata sau legumele preferate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu ou, jambon si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|