Ciuperci umplute la cuptor -2-

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2014 | 3713 vizualizari
Ciuperci  umplute la cuptor -2-

Ciupercile la cuptor e o gustarica delicioasa ne-pretentios de preparat . Le pui doar la caldurica 10 minute umplute cu ce gasesti prin frigider .

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 2 oua
  • 1 lingura rasa faina
  • 150 gr salam uscat
  • 150 gr branaza cu mucegai
  • codite de ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • nucsoara
  • sare
  • ulei masline 

Mod de preparare

  1. Curatati ciupercile de pelite .
  2. Pudrati-le cu sare si pudra de nucsoara .
  3. Curatati si spalati legumele .
  4. Feliati salamul , ceapa si ardeiul . Bateti spuma ouale cu putina sare si faina alba .
  5. Asezati ciupercile  intr-o tava non-aderenta . In fiecare palariuta turnati putina compozitie cu ou , puneti ceapa ,ardei , salam si branza. Dati la cuptor 10-15 minute .
  6. Ciupercile umplute pot fi servite alaturi de legume proaspetae atat calde cat si reci .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor -2-" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv cu cartofi, carnati si oua

Postat de mirela0911

Aperitiv cu cartofi, carnati si oua

Intr-un bol adanc se bat bine ouale. Se adauga sare si piper. Ceapa se curata si se taie rondele. Se adauga in amestecul de oua impreuna cu maslinele negre. Cartofii find gata fierti, i-am...

Citeste continuarea

Mamaliga cu branza de burduf si ou

Postat de sebirizescu

Mamaliga cu branza de burduf si ou

Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se pune treptat malaiul amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se lasa la foc mic sa fiarba bine,se mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2014, 21:38
Alor mei tare mult le mai plac
la 04.05.2014, 21:40
as manca fara sa ma opresc tare bune mai sunt..
la 04.05.2014, 21:44
taaare bune! N-am facut demult,bine ca mi-ai amintit de ele!
la 04.05.2014, 21:44
si mie-mi plac mult!
la 04.05.2014, 21:49
test

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking