Ingrediente
- 500 gr ciuperci champignon
- 200 gr sunca Praga
- 200 gr cascaval afumat
- 1 kapia rosu
- codite de ceapa verde
- 2 oua
- 1 lingura faina alba
- fulgi chili
- ierburi de provence
- ulei de masline
- frunzulite de telina
- sare
Mod de preparare
Ciupercile se spala si se zvanta,se sareaza, se aseaza in tava cu folie de copt
Sunca , ardeiul si cascavalul se taie patrate/ cubulete .
Ouale se bat cu sare , faina alba ,ceapa verde tocata, fulgii de chili si ierburile aromate .
In fiecare ciuperca se repartizeaza cas, sunca ardei si putina compozitie cu ou .Stropiti cu putin ou .
Se dau la cuptor 10-15 min . pana ciupercile sunt patrunse si casul incepe sa se rumeneasca .
Seviti ciupercile ca aperitiv , cald sau rece .
Se pot servi si cu garnitura de orez .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|