Ingrediente
- 5 buc ciuperci champignon brune
- 10 buc ciuperci champignon albe
- 1 buc ceapa alba
- slanina
- 1/2 ardei kapia rosu
- masline negre
- felii de cascaval
- sare dupa gust
- patrunjel verde pentru ornat
Mod de preparare
Ciupercile se curata, se spala rapid sub un jet de apa rece, apoi se pun la scurs.
Ceapa se curata si se taie marunt. Slanina (cata doriti) se taie bucatele mici sau mai mari (dupa preferinte) si se pune peste ceapa. La fel se taie ardeiul si maslinele, marunt, apoi se amesteca toate la un loc.
Se asaza ciupercile in tava si se umplu fiecare cu aceasta compozitie. Se presara deasupra sare dupa gust si se da tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, timp de 15-20 de minute.
Se scoate tava si se asaza peste fiecare ciuperca cate o felie de cascaval. Se mai lasa 5-10 minute, dupa care se pot servi garnisite cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|