Ingrediente
- 500 g ciuperci champignon
- 150 g telemea light
- 125 g cascaval light
- 1 ou
- marar verde
- piper proaspat macinat
- 2 fire ceapa verde
Mod de preparare
Rupem coditele ciupercilor si le curatim, la fel procedam si cu palariutele ciupercilor.
Telemeaua, oul crud , mararul verde si ceapa taiata le dam prin blender sa se faca o crema. Presaram apoi deasupra piperul si omogenizam.
Intr-o tava punem o foaie de copt pe care asezam ciupercutele si piciorusele curatate.
Cu o lingurita, umplem palariile ciupercilor, cu crema de telemea. Crema ce ramane o asezam peste piciorusele ciupercilor.
Radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute pina se rumenesc deasupra.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|