Ingrediente
- 10 ciuperci
- 200 gr cas de oaie
- 200 gr carnati de Silezia
- codite de ceapa verde
- ardei gras rosu
- ulei masline
- sare
- piper
Mod de preparare
Ciupercile se curata de codite si se spala . Se sareaza .
Se feliaza casul , carnaciorii ardeiul si ceapa verde .
Se aseaza in fiecare ciupercuta cas, verdeata, ardei si carnat .
Se stropesc cu putin ulei de masline
In prima faza se pregatesc 10 min . sub capac .
Ciupercile spalate si sarate vor elibera lichid .
In a doua faza se ridica capacul pana se evapora lichidul in exces .Piparati.
Serviti ciupercile umplute atat calde cat si reci insotite de ridichi ,rosii sau ardei ..
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|