Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
5 Iul 2021 | 1313 vizualizari
Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie

 Mi-au ramas cateva ciupercute de la o tocanita. Le-as fi poftit umplute . Am gasit repede cu ce : cascavea . Am fost cadorisita cu o cascavea grozav de gustoasa de catre prieteni .Multumesc Clementina !!!  Cum caldura nu permite prepararea la cuptor , ciupercutele s-au gatit repede si bine la tigaie , sub capac .   Acum despre cascavea : https://www.lumeasatului.ro/articole-revista/cresterea-animalelor/3258-cascaveaua-de-valea-doftanei-un-brand-local-tot-mai-cunoscut.html

Ingrediente

  • 300 gr ciupercute champignon
  • 150 gr cascavea
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri codite ceapa verde tocata
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde cret

Mod de preparare

  1.  Ciupercile se curata de pelite si se scot coditele .
  2. Sarati ciupercile si le ungeti in interior cat si in exterior cu ulei de masline .
  3. Taiat cascaveaua cubulete marunte .
  4. In fiecare palarioara de ciuperca distribuiti ceapa verde si bucati de cascavea.
  5. Se transfera ciupercile umplute intr-o tigaie tip woK care a fost unsa cu putin ulei .
  6. Piparati usor ciupercile si in fiecare puneti deasupra cate o rondea de ardei iute rosu .
  7. Puneti capacul si coceti la foc mediu  cateva minute pana cand cascaveaua se  face moale ca si o crema .
  8. La servire ciupercile se decoreaza cu frunzulite de patrunjel verde .
  9. Ciupercile umplute cu cascavea sunt gustoase atat calde cat si reci .
  10. Noi le-am servit alaturi de rosii .
  11. Aceste ciupereci umplute pot fi puse si ca garnitura  alturi de un preparat cu carne .
  12.    Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci cu lime si patrunjel verde

Postat de andaoana

Ciuperci cu lime si patrunjel verde

Ciupercile le spalam bine cu apa rece pentru a indeparta eventualele firicele de pamant de pe ele . Le-am taiat in patru (sferturi). Ceapa verde am tocat-o mai mare , iar usturoiul l-am pisat ....

Citeste continuarea

Fasole rosie cu ardei kapia in sos de rosii cu oua

Postat de katty

Fasole rosie cu ardei kapia in sos de rosii cu oua

Intr-o tigaie punem ceapa tocata fin la calit in uleiul incins. Adaugam usturoiul tocat fin, apoi dupa ce acesta isi elibereaza aroma stingem cu rosiile. Fierbem 5 minute si adaugam fasolea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.07.2021, 02:23
la 05.07.2021, 05:40
la 05.07.2021, 08:01
Tare bune...!
la 05.07.2021, 09:41
la 05.07.2021, 10:44
Buune!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking