Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
5 Iul 2021 | 1338 vizualizari
Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie

 Mi-au ramas cateva ciupercute de la o tocanita. Le-as fi poftit umplute . Am gasit repede cu ce : cascavea . Am fost cadorisita cu o cascavea grozav de gustoasa de catre prieteni .Multumesc Clementina !!!  Cum caldura nu permite prepararea la cuptor , ciupercutele s-au gatit repede si bine la tigaie , sub capac .   Acum despre cascavea : https://www.lumeasatului.ro/articole-revista/cresterea-animalelor/3258-cascaveaua-de-valea-doftanei-un-brand-local-tot-mai-cunoscut.html

Ingrediente

  • 300 gr ciupercute champignon
  • 150 gr cascavea
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri codite ceapa verde tocata
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde cret

Mod de preparare

  1.  Ciupercile se curata de pelite si se scot coditele .
  2. Sarati ciupercile si le ungeti in interior cat si in exterior cu ulei de masline .
  3. Taiat cascaveaua cubulete marunte .
  4. In fiecare palarioara de ciuperca distribuiti ceapa verde si bucati de cascavea.
  5. Se transfera ciupercile umplute intr-o tigaie tip woK care a fost unsa cu putin ulei .
  6. Piparati usor ciupercile si in fiecare puneti deasupra cate o rondea de ardei iute rosu .
  7. Puneti capacul si coceti la foc mediu  cateva minute pana cand cascaveaua se  face moale ca si o crema .
  8. La servire ciupercile se decoreaza cu frunzulite de patrunjel verde .
  9. Ciupercile umplute cu cascavea sunt gustoase atat calde cat si reci .
  10. Noi le-am servit alaturi de rosii .
  11. Aceste ciupereci umplute pot fi puse si ca garnitura  alturi de un preparat cu carne .
  12.    Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru

Postat de simona72

Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru

Se curata conopida in buchetele si se fierbe la stimer aproximativ 20 minute, pana se inmoaie. Se aseaza intr-un vas termorezistent, se pudreaza cu sare, fulgi de chili rasniti si cimbru uscat....

Citeste continuarea

Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinate

Postat de panacris

Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinate

Legumele se gătesc ușor la abur, atât cât să rămână crocante sau în cazul meu m-am ajutat de minunatul vas Zepter, conform rețetei :...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.07.2021, 02:23
la 05.07.2021, 05:40
la 05.07.2021, 08:01
Tare bune...!
la 05.07.2021, 09:41
la 05.07.2021, 10:44
Buune!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking