Ciuperci umplute mioritice

Postat de Zamfira in Aperitive / Garnituri
18 Mai 2013 | 12000 vizualizari
Ciuperci umplute mioritice

Ingrediente

  • 8 ciuperci mari (champignon)
  • 100 g telemea de capra (oaie, bivolita)
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita boia dulce sau iute
  • 2-3 cepe verzi
  • cateva fire marar
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • decor: frunze de leustean sau patrunjel

Mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi. Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim totul cu ulei.

Omogenizam branza razuita (maruntita) cu smantana, o lingurita boia si marar verde tocata marunt. Adaugam si ceapa verde taiata rondele si o jumatate de rosie taiata marunt.

Umplem palariile ciupercilor cu aceasta pasta, deasupra asezam feliute de rosii.

Punem tava in cuptorul incalzit pentru 25-30 minute (foc mediu).

Putem decora cu frunze de leustean sau patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute mioritice" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chifteluţe cu legume în aluat

Postat de diaconta

Chifteluţe cu legume în aluat

Am pregatit mai întâi aluatul. Am amestecat crema mascarpone cu galbenusurile,smântâna,otetul. Am pus apoi faina amestecata cu sare,piper si praful de copt. Am...

Citeste continuarea

Tarta cu praz si sunculita

Postat de simona72

Tarta cu praz si sunculita

Pregatim aluatul pt tarta, eu l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Dupa ce aluatul a fost framantat am uns o forma de tarta cu putin ulei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2013, 18:32
la 18.05.2013, 18:41
Foarte bune
la 18.05.2013, 18:41
Te-ai dat la mioare,dar bivolita parca nu-i mioara....
Bune rau !
la 18.05.2013, 18:50
Parca m-as da si eu la ciupercile astea ca arata tare bine!
la 18.05.2013, 18:51
Ce frumoase ti-au iesit...

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking