Ciuperci umplute pe pat de friptura

Postat de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri
8 Feb 2012 | 4168 vizualizari
Ciuperci umplute pe pat de friptura

Ingrediente

  • INGREDIENTE pentru 2 portii
  • 8 ciupercute
  • 2 fripturi -poate sa fie pulpa de porc,ceafa,cotlet
  • o felie mica de cotlet de porc sau pulpa de porc
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de smantana
  • 8 bucatele mici de cascaval
  • sare si piper

Mod de preparare

In primul rand,curatam ciupercutele si rupem coditele.Taiem cubulete mici carnita.Ceapa si usturoiul le tocam marunt.Punem putin ulei intr-o tigaie,adaugam ceapa si carnea.Calim bine.Adaugam coditele de la ciuperci tocate,nu foarte marunt.Mai lasam 4-5 minute pana se patrund toate,apoi adaugam usturoiul,sare si piper.

Punem compozitia intr-un castronel si adaugam o lingura mare de smantana si amestecam.Smantana va lega putin compozitia si va da un gust mai bun.Umplem ciupercutele cu aceasta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor pana cand se patrunde putin ciupercile.
Intre timp,incingem o tigaie,punem putin ulei si prajim cele 2 fripturi.

Cand sunt gata ciupercile,le punem putin cascaval deasupra si mai lasam 2 minute la cuptor pana se topeste cascavalul. Asezam friptura in farfurie,iar ciupercile deasupra

Ps: nu va faceti griji pentru tava....lasati-o la inmuiat cu apa calda,apoi se va curata perfect :)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pe pat de friptura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Retete similare

Placinta cu spanac, omleta si branza

Postat de merisor67

Placinta cu spanac, omleta si branza

Pentru aluat , frecam oul cu sare, adaugam uleiul, apoi untul taiat in cubulete, laptele, verdeata tocata marunt si treptat, faina cernuta impreuna cu praful de copt si bicarbonatul. Framantam...

Citeste continuarea

Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

Postat de rocsi_1612

Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

Cabanosul il taiem bucatele potrivite. Ardeiul rosu il spalam, indepartam cotorul si semintele, il taiem fasii lunguiete. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem cabanosul. Il rumenim 1-2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2012, 16:57
bun bun
la 08.02.2012, 17:40
Foarte bune!
la 08.02.2012, 17:54
la 08.02.2012, 18:08
la 08.02.2012, 18:25
apetisant!!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking