Ciupercute umplute

Postat de RozBonBon in Aperitive / Garnituri
2 Oct 2009 | 5334 vizualizari
Ciupercute umplute

Foarte usoare si sanatoase

Ingrediente

  • 500 g ciupercute champignon
  • 100 g paste cuc-cus
  • 1 ceapa mica
  • 50 g gogosar sau ardei rosu
  • 100 g branza topita
  • 50 g cascaval ras
  • ulei, sare, piper

Mod de preparare

Ciupercutele se spala si se curata de coaja, in caz ca acestea sunt usor lovite sau colorate.
Li se tau piciorusele, care vor fi taiate in cubulete mici.

Ceapa se toaca marunt, marunt si se pune la calit.

Urmeaza gogosarul taiat si acesta marunt, dupa care adaugam cubuletele de ciuperci.

Se calesc timp de vreo 5 minute.

Intre timp se fierbe cus-cusul.

Cus-cusului fiert se adauga legumele calite si branzica topita , taiata in cubulete cat mai mari( se vor topi in ciupercute si sunt atat de gustoase...) si patrunjel si se amesteca usor.

Umplutura se aseaza in ciupercute
si se acopera cu cascaval ras.

Ciupercutele se aseaza intr-o tava de yena , unsa cu unt in prealabil.

Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Se servesc caldute. Sunt foarte gustoase si usoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv clatite cu ciupercute si maioneza

Postat de RODIMUR

Aperitiv clatite cu ciupercute si maioneza

Ciupercuțele se scot din cutii și se pun într-un vas cu apă rece, timp de 15 minute, după care se clătesc în mai multe ape și se scurg de apă. Se face o compoziție subțire...

Citeste continuarea

Ciupercute umplute cu mix de legume

Postat de anuta

Ciupercute umplute cu mix de legume

1.Ciupercilor spalate,curatate si zvantate li se indeparteaza piciorusele apoi se stropesc bine in interiorul palariei cu ulei de masline si un praf de sare ,se aseaza una langa alta,cu scobitura...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2009, 11:27
Sunt innebunita dupa ciuperci , o sa incerc reteta asta!
la 06.10.2009, 14:17
Sper sa iti placa , Adinuta !
la 02.11.2009, 13:17
ciupercute..mmm
la 22.12.2009, 12:56
imi plac ciupercile la nebunie,foarte apetisanta varianta ta de umplutura!
la 05.11.2010, 01:20
oare cum de am "ratat" aceasta bunatate

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking