Ciupercute umplute cu sunca si pasta de branza

Postat de tiby in Aperitive / Garnituri
6 Mar 2014 | 12947 vizualizari
Ciupercute umplute cu sunca si pasta de branza

O reteta de ciupercute umplute simpla si rapida. Se pot servi ca aperitiv cald sau rece, garnitura la diferite mancaruri, etc... Pentru ca a inceput Postul Pastelui, se poate face si varianta doar cu legume care e la fel de aspectuoasa si gustoasa... ;)

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete Champignon
  • 250 g sunca presata
  • 200 g branza proaspata de vaci
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 fire ceapa verde
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se indeparteaza coditele si se spala bine sub jet de apa dupa care palarioarele se pun pe un servet la scurs.

Ardeiul gras, ceapa verde, sunca si coditele ciupercilor se taie marunt sau cubulete mai mici si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei.

Branza proaspata de vaci se paseaza bine cu o furculita, se adauga mararul tocat fin, un praf de piper si putina sare daca mai e cazul (in functie de cat de sarata e branzica). Cand ingredientele din tigaie sunt gata, se amesteca cu pasta de branza pregatita si se omogenizeaza bine.

Se umplu palarioarele ciupercutelor si se aseaza in tava care in prealabil a fost unsa cu putin ulei. Se introduc in cuptorul incalzit si se lasa aproximativ 20 de minute.

Se pot orna cu verdeata si servi atat calde cat si reci.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu sunca si pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cascaval pane

Postat de rocsi_1612

Cascaval pane

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece riscati sa se topeasca imediat ce il puneti in tigaie. Taiem 4 felii de cascaval groase cam de...

Citeste continuarea

Pate de casă,din ficat de pui

Postat de diaconta

Pate de casă,din ficat de pui

Ficatul de pui l-am spalat si curatat de pielite. Ceapa curatata am taiat-o  cubulete. Morcovul curatat l-am dat pe razatoare. Intr-o tigaie antiaderenta am pus 80 g unt, ceapa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2014, 13:35
ce bine arata!!
la 06.03.2014, 13:36
Yayy, ne`a gatit Tiby, dom`le Bravo!
la 06.03.2014, 13:37
Bravo Tiby!! Te-ai pus pe treaba nu gluma!! Acu sa vad ce mai zic fetili
la 06.03.2014, 13:39
Suuper bravo !
la 06.03.2014, 13:40

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking