Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici

Postat de Bucataras in Prajituri
31 Mai 2013 | 4561 vizualizari
Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici

Mie imi place cum se potrivesc crema de branza cu fructele. Azi am incercat o combinatie de branza crema Delaco cu piersici.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 200 ml apa minerala
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • o cutie de "Ceva fin cremos" Delaco
  • 1 piersica
  • un praf de sare

Mod de preparare

Ouale se pun intr-un bol impreuna cu sarea, se mixeaza si se adauga faina. Se amesteca bine.

Se toarna pe rand laptele, apa minerala si uleiul, cate putin, pana se omogenizeaza compozitia de clatite.

Se pune o tigaie la incins la foc potrivit si se unge cu o picatura de ulei.

Se toarna din compozitia de clatite in tigaie cu un polonic, se lasa putin si se intoarce pe partea cealalta.

Cand clatitele sunt gata, pregatim umplutura: 

Piersica se taie cubulete si se amesteca cu crema de branza. Eu am adaugat si putin zahar pudra pentru un gust mai dulce .

Am pus crema pe jumatate de clatita si am acoperit cu cealalta jumatate. Am presarat deasupra zahar praf.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Biscuiti cu aroma de lamaie si stafide

Postat de merisor67

Biscuiti cu aroma de lamaie si stafide

Incepem prin a rasni zaharul, apoi il adaugam peste untul tinut la temperatura camerei si le mixam pana cand devin o crema spumoasa. Adaugam putina sare, coaja de lamaie, esenta si cele doua...

Citeste continuarea

Prajitura cu foi cu bulion (de post)

Postat de mirela0911

Prajitura cu foi cu bulion (de post)

Foile: Se amesteca uleiul cu zaharul pana ce acesta se mai dizolva. Se adauga bulionul, faina, praful de sare si bicarbonatul. Se framanta un aluat elastic si nelipicios. Se infoliaza si se da...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2013, 11:40
bune bune
la 31.05.2013, 11:40
ce bune sunt
la 31.05.2013, 11:40
tare bune au iesit! ioana e prima care le-a gustat.
la 31.05.2013, 11:41
=p~ delicioase
la 31.05.2013, 11:44

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking