Ingrediente
- 7 clatite
- 300 gr branza dulce cremoasa
- 5 linguri zahar pudra
- 3 portocale Bio pentru a putea folosi si coaja
- vanilie
- 100 gr unt
Mod de preparare
Intr-o tigaie se topeste untul si in el se adauga zaharul pudra, vanilia apoi zeama si coaja de la portocale. Se tin ingredientele pe foc 3 minute pana se ingroasa foarte putin sosul, apoi se raceste usor.
In crema de branza se adauga jumatate din cantitatea de sos, o vom pune treptat si se amesteca. Daca mai simtim nevoia de zahar mai adaugam putin sub forma de pudra.
Umplem clatitele cu crema de branza si portocale le rulam si si apoi punem deasupra cu lingura sos.
Daca dorim le mai pudram cu zahar pudra vanilat si le decoram dupa inspiratie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza dulce si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|