Clatite cu branza dulce si sos de portocale

Postat de RuxyRux in Dulciuri
17 Ian 2016 | 4268 vizualizari
Clatite cu branza dulce si sos de portocale

Desertul meu preferat...e o nebunie delicioasa! :x Pentru acest deliciu puteti alege reteta voastra de clatite preferata, eu insa va recomand clatitele  dantelate,pe care le veti gasi in pagina mea de deserturi .....:)

Ingrediente

  • 7 clatite
  • 300 gr branza dulce cremoasa
  • 5 linguri zahar pudra
  • 3 portocale Bio pentru a putea folosi si coaja
  • vanilie
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Intr-o tigaie se topeste untul si in el se adauga zaharul pudra, vanilia apoi zeama si coaja de la portocale. Se tin ingredientele pe foc 3 minute pana se ingroasa foarte putin sosul, apoi se raceste usor.

In crema de branza se adauga jumatate din cantitatea de  sos, o vom pune treptat si se amesteca. Daca mai simtim nevoia de zahar mai adaugam putin sub forma de pudra.

Umplem clatitele cu crema de branza si portocale le rulam si si apoi punem deasupra cu lingura sos.

Daca dorim le mai pudram cu zahar pudra vanilat si le decoram dupa inspiratie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza dulce si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)

In primul rand ne acupam de aluat. Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar si cu doua linguri de faina, turnam apoi putin lapte si omogenizam bine pentru a obtine maiaua. Lasam maiaua sa creasca...

Citeste continuarea

Dovleac copt cu nuci caramelizate si frisca

Postat de Constelatialeu

Dovleac copt cu nuci caramelizate si frisca

Mai intai am cules dovleacul,l-am impartit in doua, ca era mare, cca 7 kg si apoi am zis sa-i fac ce i-am facut, ca sa nu se strice.... Am luat tava de la aragaz, am asezat hartie de copt, am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2016, 20:38
Cat de aromate
la 17.01.2016, 20:40
Vai Rux cu ce te ocupi tu
la 17.01.2016, 20:40
Auuu, asa ceva, vreau in portie dubla
la 17.01.2016, 20:41
Pufoase si gustoase !
la 17.01.2016, 20:43
bune bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking