Clatite cu crema de branza, nuci si stafide

Postat de ralu_ca in Prajituri
18 Ian 2015 | 4402 vizualizari
Clatite cu crema de branza, nuci si stafide

Ingrediente

  • 12 foi clatite
  • 3 cutii branza fagaras
  • 1 cana nuca macinata
  • 50 g stafide
  • 250 g smantana
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • zahar pudra
  • esenta vanilie, rom
  • coaja lamaie
  • sos de ciocolata
  • gem de prune cu pere

Mod de preparare

Intr-un vas am pus branza fagaras amestecata cu esenta, zahar vanilat, stafide (care au fost lasate in prealabil in putin cognac) si nuca. Foile de clatite le-am umplut cu crema de branza si le-am asezat intr-un vas yena uns cu putin unt. Dupa primul strat am uns cu smantana, apoi alt strat de clatite in sens invers si deasupra smantana. 

Am introdus la cuptor pana s-a rumenit la suprafata.

Se pudreaza cu zahar pudra vanilat, apoi se orneaza cu sos de ciocolata si gem de prune cu pere.

Un deliciu !  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu crema de branza, nuci si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

Postat de pushaa

Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La...

Citeste continuarea

Tartă cu mere după o rețetă veche

Postat de Zamfira

Tartă cu mere după o rețetă veche

Curățăm merele de coajă, scoatem cotoarele și le tăiem bucățele mici. Punem merele într-o crăticioară, adăugăm cele 3 linguri de apă și lăsăm să fiarbă 5 minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2015, 14:06
Ce bunatate! Merge perfect acum dupa pranz!
la 18.01.2015, 14:08
la 18.01.2015, 14:10
foarte bune
la 18.01.2015, 14:10
Bune, bune!
la 18.01.2015, 14:11

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking