Clatite cu dulceata de afine si branzica 'Miez de lapte'

Postat de Retetegg in Dulciuri
26 Noi 2012 | 4546 vizualizari
Clatite cu dulceata de afine si branzica 'Miez de lapte'

Din seria bunatatilor cu Miez de lapte de la Delaco, va aduc astazi niste clatite cu dulceata de afine senzationale. Sunt foarte bune, foarte usor de facut, asa ca nu ramane decat sa fugiti la bucatarie si sa le pregatiti:)

Ingrediente

  • 5 oua,
  • 1/2 l lapte,
  • 3 linguri de zahar,
  • esenta de lamaie,
  • faina,
  • dulceata de afine,
  • branzica miez de lapte

Mod de preparare

Am batut ouale timp de cateva minute cu zaharul si esenta. Am adaugat laptele, apoi putin cate putin faina. 

Faina adaugam pana obtinem consistenta dorita, adica sa curga usor de pe lingura.

Am copt clatitele intr-o tigaie incinsa.

 Le-am umplut cu dulceata de afine si le-am servit cu miez de lapte natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de afine si branzica 'Miez de lapte'" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Postat de Bucataras

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Iata cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni: Încălziți cuptorul la 190 de grade Celsius. Spălați și curățați căpșunile, apoi tăiați-le în...

Citeste continuarea

Melci cu branza dulce

Postat de rocsi_1612

Melci cu branza dulce

Aluatul:  Toate ingredientele trebuie scoase dim timp sa fie la temperatura camerei. Laptele il punem pe foc pana devine caldut, iar untul il topim si il lasam sa se raceasca....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2012, 17:43
BUN BUN
la 26.11.2012, 17:44
merci
la 26.11.2012, 17:48
super
la 26.11.2012, 17:52
bun bun
la 26.11.2012, 17:56

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking