Clatite cu dulceata de visine si Ceva Fin

Postat de Dya in Dulciuri
5 Sep 2013 | 3494 vizualizari
Clatite cu dulceata de visine si Ceva Fin

Ingrediente

Pentru aluat avem nevoie de:

  • 2 oua mari
  • Un praf de sare
  • O cana cu zahar tos
  • 450 gr faina de grau
  • Esenta de portocala
  • Coaja de portocala deshidratata
  • 400 ml lapte proaspat de capra
  • 250 ml apa minerala carbogazoasa

Pentru compozitie avem nevoie de:

  • 2 linguri cu smantana 20% grasime
  • Un borcanel cu dulceata de visine (de 800 ml)
  • 2 cutii cu Ceva Fin Crema de branza cu smantana

Mod de preparare

Pentru aluat: Mixam ouale cu zaharul si adaugam pe rand restul ingredientelor.  Omogenizam compozitia cu ajutorul unui tel, pentru a nu ramane cocoloase de faina. Incingem o tigaie de teflon, o ungem cu ulei si adaugam cate un polinic din aluatul obtinut. Lasam foia sa se coaca usor pe ambele parti. Din cantitatea data, am obtinut 14 foi de caltite pe care le-am uns cu Ceva Fin Crema de branza la care am adaugat cele 2 linguri cu smantana si peste care am adaugat dulceata de visine. Le-am  asezat parte peste parte. Pot fi si rulate, insa vor iesi mai groase datorita visinelor.

Sa aveti pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de visine si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de cornulete cu rahat colorat

Postat de Constelatialeu

Reteta de cornulete cu rahat colorat

Iata modul de preparare pentru Reteta de cornulete cu rahat colorat  Aluat: Intr-un castron am amestecat smantana, untura, zaharul, cele 2 oua si esenta de vanilie. Apoi am cernut faina si...

Citeste continuarea

Eclere cu crema de mango si ganaj de ciocolata alba

Postat de AlexTeacher

Eclere cu crema de mango si ganaj de ciocolata alba

Incepem cu cojile de eclere: puneti la fiert apa cu uleiul si un praf de sare; Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugati toata faina si amestecati bine cu o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2013, 12:14
la 05.09.2013, 12:16
Din pacate am avut multe poze in ceata,,,nu stiu de ce nu am focalizat bine imaginea si doar acestea mi-au ramas mai clare
la 05.09.2013, 12:16
Multumesc Corina
la 05.09.2013, 12:17
Delicioase!
la 05.09.2013, 12:18
Lasa,Dya ca noi stim ca sunt delicioase!! Eu,cel putin, le mananc si cu ochii inchisi, fara sa le vad in poza

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking