Clatite inimioara cu branza de vaci

Postat de Adrian2016 in Dulciuri
26 Feb 2016 | 2113 vizualizari
Clatite inimioara cu branza de vaci

Am vrut sa fac un desert delicios si am reusit. Clatitele sunt specialitatea mea, cu ornatul mai rarut ca-i mai dragut:)))))

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 1 ling praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 200 gr frisca
  • 100 gr dulceata de afine

Mod de preparare

      Branza o mixam impreuna cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Laptele impreuna cu restul esentelor le mixam impreuna cu branza, incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.

      Compozia o lasam sa se odihneasca 10 minute. Se coc la foc mediu, tigaia o ungem cu putin ulei. M-am folosit de o forma de silicon pentru inimioare. Am mixat bine frisca, am adaugat dulceata de afine si le-am grupat clatitele 2 cate 2 unindu-le cu frisca rezultata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite inimioara cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert fursecuri cu gem de zmeura

Postat de lucy2002

Desert fursecuri cu gem de zmeura

Mixam galbenusurile cu zaharul pudra, esenta de vanilie, coaja de lamaie, praful de sare si margarina. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si framantam un aluat dar nu prea mult atat cat...

Citeste continuarea

Bavareză de mure, rețeta nr. 600!

Postat de panacris

Bavareză de mure, rețeta  nr. 600!

Murele se pasează cât se poate, printr-o sită inoxidabilă. Zeama obținută se pune la fiert cu zahărul, cca. 10 minute la foc mic, până se obține textura unui gem subțire....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2016, 13:29
tare bune cu branza!
la 26.02.2016, 13:32
multumesc Corina
la 26.02.2016, 13:33
bune bune
la 26.02.2016, 13:38
Vezi ca s-a terminat concursul ))))
la 26.02.2016, 13:40
Dia ma antrenez pentru data viitoare

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking