Ingrediente
- 300 gr branza de vaci
- 2 oua
- 200 ml lapte
- 150 gr zahar
- 400 gr faina
- 1 ling praf de copt
- 1 zahar vanilat
- esenta de rom
- 200 gr frisca
- 100 gr dulceata de afine
Mod de preparare
Branza o mixam impreuna cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Laptele impreuna cu restul esentelor le mixam impreuna cu branza, incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
Compozia o lasam sa se odihneasca 10 minute. Se coc la foc mediu, tigaia o ungem cu putin ulei. M-am folosit de o forma de silicon pentru inimioare. Am mixat bine frisca, am adaugat dulceata de afine si le-am grupat clatitele 2 cate 2 unindu-le cu frisca rezultata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite inimioara cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|