Ingrediente
- Tiramisu reţetă originală
- 2 cutii mascarpone de 250 g
- 30 buc. piscoturi
- 400 ml frisca lichida
- 3 galbenusuri
- 150g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 lingurite esenta de rom
- 2-3 linguri cacao
- 300 ml cafea
- 2 cutiute (10g) cu lapte pentru cafea
Mod de preparare
Tiramisu reţetă originală
Mai intai am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am adaugat treptat zaharul pudra, mixand pana acestea au devenit ca o crema.
Am adaugat cate o lingura de mascarpone si am mixat la viteza mica , apoi am adaugat frisca. In cafeaua preparata, am adaugat esenta de rom si cele doua cutiute cu lapte. Intr-o tava, am pus un strat de piscoturi inmuiate in cafeaua, unul de crema, unul de piscoturi si ultimul strat a fost de crema.
Am presarat deasupra cacao. Eu am oprit 3 linguri din crema, am pus-o intr-un posh si am ornat cu ea peste cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|