Clatite pane cu piept de curcan si legume

Postat de Elena_Daria in Curcan
4 Mai 2015 | 5657 vizualizari
Clatite pane cu piept de curcan si legume

Ingrediente

Clatite:

  • 1 ou
  • faina
  • apa minerala
  • 1\2 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • ulei pentru prajit

Umplutura:

  • 1 conserva ciuperci(400 g)
  • 1 piept de curcan
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Pentru pane:

  • 4-5 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Pregatim clatitele dupa reteta data sau dupa reteta noastra preferata. Le facem subtirele, nu groase.

Umplutura: pieptul de curcan il taiem cubulete si il prajim in 2-3 linguri de ulei, apoi il scurgem si il lasam de-o parte.

Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit in cateva linguri de ulei.

Morcovul in dam pe razatoare, il adaugam peste ceapa impreuna cu ardeiul spalat si taiat cubulete. Le lasam sa se caleasca impreuna, apoi le scurgem de ulei.

Ciupercile le-am pun la scurs, apoi le-am pus in blender si le-am pasat. Am adaugat peste ciuperci si legumele calite. Am mixat bine pana am obtinut o pasta.

Peste pieptul de curcan adaugam pasta de legume, am potrivit cu sare si piper dupa gust, am adaugam patrunjelul taiat marunt si am lasam de-o parte sa se racoreasca.

Pane: intr-un bol punem ouale, laptele, putina sare, piper si faina astfel incat sa obtinem o compozitie mai groasa ca ce-a de clatite. 

Pregatire: luam apoi clatitele, le umplem cu cate 1-2 linguri de umplutura, le impachetam, le trecem prin amestecul de ou cu faina si le punem la prajit in tigaie.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei, apoi le servim ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pane cu piept de curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc

Postat de ela2015

Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc

Curăţăm carnea de pieliţe si vinişoare şi o tăiem în bucăţi potrivite (la frigere oricum se mai strânge). Într-o tigaie încălzim 2-3 linguri de ulei şi...

Citeste continuarea

Chiftelute cu carne,legume si menta

Postat de ianculubita

Chiftelute cu carne,legume si menta

Intr-un castron amestecam bine carnea cu ceapa tocata fin, morcov, dovlecel, telina rase de asemenea fin, usturoiul pisat, verdeata tocata marunt, oul, painea inmuiata in lapte, sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2015, 14:30
Ce bunaciune ai adus!
la 04.05.2015, 14:33
Multumesc Mirela! Te invit la masa!
la 04.05.2015, 14:34
minunate!!
la 04.05.2015, 14:37
ce minunate sunt
la 04.05.2015, 14:46
ce faine sunt

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking