Clatite pane cu piept de curcan si legume

Postat de Elena_Daria in Curcan
4 Mai 2015 | 5694 vizualizari
Clatite pane cu piept de curcan si legume

Ingrediente

Clatite:

  • 1 ou
  • faina
  • apa minerala
  • 1\2 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • ulei pentru prajit

Umplutura:

  • 1 conserva ciuperci(400 g)
  • 1 piept de curcan
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Pentru pane:

  • 4-5 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Pregatim clatitele dupa reteta data sau dupa reteta noastra preferata. Le facem subtirele, nu groase.

Umplutura: pieptul de curcan il taiem cubulete si il prajim in 2-3 linguri de ulei, apoi il scurgem si il lasam de-o parte.

Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit in cateva linguri de ulei.

Morcovul in dam pe razatoare, il adaugam peste ceapa impreuna cu ardeiul spalat si taiat cubulete. Le lasam sa se caleasca impreuna, apoi le scurgem de ulei.

Ciupercile le-am pun la scurs, apoi le-am pus in blender si le-am pasat. Am adaugat peste ciuperci si legumele calite. Am mixat bine pana am obtinut o pasta.

Peste pieptul de curcan adaugam pasta de legume, am potrivit cu sare si piper dupa gust, am adaugam patrunjelul taiat marunt si am lasam de-o parte sa se racoreasca.

Pane: intr-un bol punem ouale, laptele, putina sare, piper si faina astfel incat sa obtinem o compozitie mai groasa ca ce-a de clatite. 

Pregatire: luam apoi clatitele, le umplem cu cate 1-2 linguri de umplutura, le impachetam, le trecem prin amestecul de ou cu faina si le punem la prajit in tigaie.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei, apoi le servim ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pane cu piept de curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Snitele crocante cu carne de curcan

Postat de gurita_ta2005

Snitele crocante cu carne de curcan

Pieptul de curcan se taie felii potrivite pentru snitele. Se pun intr-o folie de aluminiu si se bat cu batatorul de carne pe ambele parti. Se condimenteaza si se lasa deoparte. Se...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor

Postat de mihaelar63

Pulpa de curcan cu cartofi -  la cuptor

 Pulpa intreaga  de curcan se spala se zvanta si se taie in doua. Pulpa superioaras am dezosat-o si la servire am feliat-o [ fara piele ] - asta pentru ca avem mofturosi in familie. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2015, 14:30
Ce bunaciune ai adus!
la 04.05.2015, 14:33
Multumesc Mirela! Te invit la masa!
la 04.05.2015, 14:34
minunate!!
la 04.05.2015, 14:37
ce minunate sunt
la 04.05.2015, 14:46
ce faine sunt

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking