Clatite umplute in sos de marar verde

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
18 Iun 2011 | 5656 vizualizari
Clatite umplute in sos de marar verde

Ingrediente

  • 15-20 clatite (fara zahar)
  • 200 g ciuperci taiate
  • 300 g bacon(kaizer)
  • 2 oua
  • 3 cepe verzi
  • 200 ml smantana
  • 200 g cas
  • 1 lingura amidon
  • 200 ml iaurt
  • 50g parmezan
  • 1 legatura marar verde
  • oregano
  • sare aromatizata
  • piper mozaic proaspat macinat

Mod de preparare

Curatam ceapa si o tocam marunt impreuna cu cozile verzi cu tot.
Baconul si ciupercile le taiem fasii.
Casul il radem pe razatoarea cu gauri mari.
Tocam marunt mararul verde.
Punem baconul la prajit in putin ulei , adaugam apoi ceapa verde.Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile, asezonam si lasam 5-10 minute la foc potrivit, invartind in compozitie din cand in cand.
Stingem focul si adaugam ouale, casul razuit si putin marar verde.Omogenizam bine, dupa care adaugam cate o lingura din compozitie in fiecare clatita.Rulam clatitele astfel incat sa nu iasa compozitia din ele.
Ungem o forma de yenna cu unt , o presaram cu putin pesmet si asezam in ea clatitele rulate.
Amestecam intr-un bol iaurtul, amidonul, mararul tocat ramas, smantana si condimentele, amestecam pina se formeaza un sos.Daca considerati ca este prea consistent, puteti adauga putin lapte.
Rasturnam sosul peste clatitele din vasul termorezistent , presaram deasupra parmezanul, apoi il dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 15 minute, dupa care servim clatitele cu sosul alaturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute in sos de marar verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

Postat de oanapl

Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

După ce se decongelează aluatul îl întinzi și îl ungi cu muștar, apoi așezi feliile de șuncă presată. Tai cașcavalul felii și le așezi deasupra, apoi rulezi aluatul...

Citeste continuarea

Covridog

Postat de rocsi_1612

Covridog

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si le amestecam cu  o lingura. Apa minerala, calduta sa fie, o turnam treptat si framantam. La final punem uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2011, 08:12
prima! vreau trei doar pentru mine...
la 18.06.2011, 08:39
vreau si eu macar una
la 18.06.2011, 08:41
mama, ce bunatate! off...si eu aici nu am marar...si cat de mult ii place....sidy...super buna papa asta....
la 18.06.2011, 09:29
la 18.06.2011, 10:09
Ce buneee

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking