Clementine inghetate

Postat de ctlina in Dulciuri
21 Ian 2022 | 2839 vizualizari
Clementine inghetate

Dupa reteta de Portocale  înghețate va propun o alta varianta si mai simpla de facut cu clementine.
In loc de albus de ou si de zahar, am pus un sirop de artar fara zahar si un lichior foarte bun de mandarine 'imperial Napoléon'. https://www.blogulluicatalina.com/2021/12/clementine-inghetate.html

Ingrediente

  • 6 clementine mici
  • 2-3 linguri de sirop de artar fara zahar ( sau miere )
  • 15 ml de lichior de mandarine Napoléon

Mod de preparare

Se spală fructele.
Taiati capacul la clementine si scoateti sucul si pulpa.

Rezervați clementinele golite și capacelele la congelator.

Sucul si pulpa le  mixati cu siropul de artar si cu lichiorul de mandarine.

Strecurati apoi compozitia printr-o sita apasand bine.

Turnati sucul obtinut intro cutie si dati la congelator timp de 4 ore.

Dupa 4 ore mixati compozitia inghetata si umpleti clementinele scoase din congelator.

Puneti capacul si serviti imediat sau pastrati-le umplute la congelator si le scoateti inanite de servirea desertului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clementine inghetate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mic dejun la pahar

Postat de ela2015

Mic dejun la pahar

În două cupe / pahare individuale alternăm ingredientele de mai sus.  Începem cu mierea, câte o linguriță în fiecare pahar. Continuăm cu cerealele (le puteți...

Citeste continuarea

Crumble cu caramel si prune

Postat de Irina

Crumble cu caramel si prune

Am pregatit intai aluatul: faina impreuna cu praful de sare si zaharul le-am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat untul taiat cubulete. Am obtinut un aluat nisipos, pe care l-am presat si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2022, 21:47
la 21.01.2022, 22:51
Delicioasă!
la 22.01.2022, 01:28
Cred ca sunt delicioase mai ales pe caldura !!!!
la 22.01.2022, 09:27
Interesant!
la 22.01.2022, 09:50

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking