Clementine inghetate

Postat de ctlina in Dulciuri
21 Ian 2022 | 2846 vizualizari
Clementine inghetate

Dupa reteta de Portocale  înghețate va propun o alta varianta si mai simpla de facut cu clementine.
In loc de albus de ou si de zahar, am pus un sirop de artar fara zahar si un lichior foarte bun de mandarine 'imperial Napoléon'. https://www.blogulluicatalina.com/2021/12/clementine-inghetate.html

Ingrediente

  • 6 clementine mici
  • 2-3 linguri de sirop de artar fara zahar ( sau miere )
  • 15 ml de lichior de mandarine Napoléon

Mod de preparare

Se spală fructele.
Taiati capacul la clementine si scoateti sucul si pulpa.

Rezervați clementinele golite și capacelele la congelator.

Sucul si pulpa le  mixati cu siropul de artar si cu lichiorul de mandarine.

Strecurati apoi compozitia printr-o sita apasand bine.

Turnati sucul obtinut intro cutie si dati la congelator timp de 4 ore.

Dupa 4 ore mixati compozitia inghetata si umpleti clementinele scoase din congelator.

Puneti capacul si serviti imediat sau pastrati-le umplute la congelator si le scoateti inanite de servirea desertului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clementine inghetate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bounty

Postat de comanligia

Bounty

Intr-o cratita se pune frisca lichida, zaharul si untul, se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Se adauga zaharul vanilat si nuca de cocos. Se lasa la racit. Se pune pe un planseta de lucru...

Citeste continuarea

Desert clatite cu dulceata

Postat de Oana

Desert clatite cu dulceata

Amesteca cu un tel, ouale cu untul topit, apoi laptele si faina. Omogenizeaza bine sa nu ramana cocoloase. Pune un praf de sare si subtiaza compozitia cu apa minerala, pana obtii un aluat fin si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2022, 21:47
la 21.01.2022, 22:51
Delicioasă!
la 22.01.2022, 01:28
Cred ca sunt delicioase mai ales pe caldura !!!!
la 22.01.2022, 09:27
Interesant!
la 22.01.2022, 09:50

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking