Clementine inghetate

Postat de ctlina in Dulciuri
21 Ian 2022 | 2846 vizualizari
Clementine inghetate

Dupa reteta de Portocale  înghețate va propun o alta varianta si mai simpla de facut cu clementine.
In loc de albus de ou si de zahar, am pus un sirop de artar fara zahar si un lichior foarte bun de mandarine 'imperial Napoléon'. https://www.blogulluicatalina.com/2021/12/clementine-inghetate.html

Ingrediente

  • 6 clementine mici
  • 2-3 linguri de sirop de artar fara zahar ( sau miere )
  • 15 ml de lichior de mandarine Napoléon

Mod de preparare

Se spală fructele.
Taiati capacul la clementine si scoateti sucul si pulpa.

Rezervați clementinele golite și capacelele la congelator.

Sucul si pulpa le  mixati cu siropul de artar si cu lichiorul de mandarine.

Strecurati apoi compozitia printr-o sita apasand bine.

Turnati sucul obtinut intro cutie si dati la congelator timp de 4 ore.

Dupa 4 ore mixati compozitia inghetata si umpleti clementinele scoase din congelator.

Puneti capacul si serviti imediat sau pastrati-le umplute la congelator si le scoateti inanite de servirea desertului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clementine inghetate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti cu mac si lamaie

Postat de timea

Biscuiti cu mac si lamaie

Mixam intr-un bol untul moale impreuna cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam apoi treptat coaja si sucul de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. Dupa ce am incorporat cam trei...

Citeste continuarea

Desert baigli cu nuca

Postat de MotanLaOale

Desert baigli cu nuca

Se pune drojdia cu 100 ml lapte cald si cu 2 linguri faina, se amesteca bine si se lasa la dospit. Zaharul si zaharul vanilat se amesteca cu galbenusurile, se freaca spuma si se adauga laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2022, 21:47
la 21.01.2022, 22:51
Delicioasă!
la 22.01.2022, 01:28
Cred ca sunt delicioase mai ales pe caldura !!!!
la 22.01.2022, 09:27
Interesant!
la 22.01.2022, 09:50

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking