Coaste de miel cu ciuperci umplute

Postat de panacris in Oaie
26 Apr 2020 | 1656 vizualizari
Coaste de miel cu ciuperci umplute

Oricum sunt preparate, la cuptor, tigaie, grill sau grătar, costitele de miel, sunt la fel de gustoasee! Yamyyy, yamyy! ;) 

Ingrediente

  • Coaste de miel cca. 2000 g,
  • Usturoi 4-5 căței,
  • Sare de mare aromatizată cu rozmarin, busuioc, cimbru, busuioc cca. 2 lingurițe,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Ulei de măsline cca. 3 linguri.,
  • Muștar 3 linguri,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ceapă verde 4 fire,
  • Usturoi verde 4 fire,
  • Bere blondă cca. 500 ml,
  • Vin alb demisec cca. 350 ml,
  • Lămâie 1 bucată mare.
  • Pentru ciuperci:
  • Ciuperci champignon cca. 500 g,
  • Kaiser cca. 100 g,
  • Cașcaval cca. 100 g,
  • Cimbru cca. 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri.

Mod de preparare

Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă.

Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se ung coastele.

Ceapa și usturoiul verde se curăță, toacă mărunt și se presară peste coastele aromatizate.

Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.  

Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline, bacon-ul cubulețe și

cașcavalul ras.

Apoi se pun de jur, împrejurul coastelor aromatizate, împeună cu felii de lămâie, pentru a se obține aroma dulce-acrișoară.

Se acoperă tava și se dă la gătit cca. 6o minute la foc mediu, cca. 180 grade.

Apoi se descoperă și se mai lasă la copt, pentru a prinde crustă cca. 10 minute pe fiecare parte.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Costite de ied cu usturoi verde si stevie

Postat de eumimi

Costite de ied cu usturoi verde si stevie

Punem costitele si carnea de ied spalate intr-un vas termorezistent. Adaugam usturoiul tocat rondele si pasta de tomate diluata cu un pahar de apa. Adauagam sare si piper si dam 35-40 de...

Citeste continuarea

Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de diaconta

Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne. Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Comentarii

la 26.04.2020, 20:01
Ce bunătate!
la 26.04.2020, 20:02
Aici e de mine, la costite inainte....
la 26.04.2020, 20:12
O cina pe cinste!
la 26.04.2020, 20:26
Bune!
la 26.04.2020, 20:28
Ce mult îmi place carnea de miel...!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking