Coaste de porc impanate cu carnati

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
4 Apr 2015 | 4479 vizualizari
Coaste de porc impanate cu carnati

Leguma mea preferata......

Ingrediente

  • cca 770 g coasta de porc
  • 2 carnati de casa afumati de la Sergiana
  • amestec condimente carne de porc de la Kotanyi
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sos de soia Inedit

Mod de preparare

Bucata de coasta am taiat-o pe lungime dar nu pana la capat cat sa pot sa pun cele doua bucati de carnati, care intamplator sau nu, au fost exact cat lungimea coastei.

Dupa ce am sectionat coasta de porc am condimentat-o pe toate partile,am asezat pe lungime bucatile de carnat si am pus si bucatica catei de usturoi.

Am legat strans bucata de coasta,apoi am stropit-o cu ulei de masline si sos de soia.Bucata de coasta am asezat-o in hartie de copt am aruncat cativa catei de usturoi necuratati,am impachetat bine coasta am asezat-o in vas de yena si am bagat-o la cuptor.

Dupa aproximativ 1 ora am turnat o cana de apa peste hartia de copt,am lasat inca 1/2 de ora,apoi am desfacut hartia si am lasat sa se rumeneasca inca 20-25 min. Am servit cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc impanate cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute picante in sos, sub capac de piure de cartofi

Postat de merisor67

Chiftelute picante in sos, sub capac de piure de cartofi

Mai intai pregatim chiftelutele. Curatam legumele si le spalam, apoi trecem ceapa si usturoiul prin masina de tocat sau robot si le amestecam cu carnea tocata. Trecem prin masina de tocat si...

Citeste continuarea

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Postat de susu

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite cu o greutate sa se scurga de zeama. Se scurg dupa care se trag putin in tigaie sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2015, 20:52
Foarte bune
la 04.04.2015, 20:54
no bine ca ne-ai adus odata)
la 04.04.2015, 20:54
Mmmmmm
la 04.04.2015, 21:07
Tu Cleme,ce ma superi tu cu bunatatea asta! )))) Arata suuuper!
la 04.04.2015, 21:13
Super bune !

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking