Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multAperitive festive
Postat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaCa sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se rumeneasca la cuptor. Cartofii au iesit si ei gustosi cu doar cateva condimente. Reteta video o gasesti mai sus.
Ingrediente
Pentru glazura:
Pentru cartofi:
Mod de preparareCoastele se pun intr-o oala incapatoare; Se pun foile de dafin si boabele de piper in oala; Se adauga berea (cat sa acopere), urmata de morcovi, pastarnac, telina si ceapa; Se pune la fiert pe foc, pana carnea devine ff frageda (cca 2 ore); Se scot, se pun intr-o tava si se ung cu un amestec de sos de soia, crema de otet balsamic, miere, boia dulce Kamis si condimente pentru coaste Kamis; Se ung bine pe o parte si se baga la cuptor la 180 de grade pentru cca 10-12 min; Dupa aceea, se scot, se intorc si se ung si pe partea cealalta si se mai lasa la cuptor pentru inca 4 min; In ultimile 2 minute se muta temperatura cuptorului pe 210 grade, pentru a se realiza o glazura lipicioasa; Cartofii se spala bine, se taie in 4 si se stropesc cu ulei de masline; Se condimenteaza cu rozmarin, sare, piper si usturoi granulat; Se baga in cuptor, intr-o tava cu hartie de copt, pentru cca 20-25 min, la 180 grade pana intra furculita in ei usor; Se da parmezanul pe razatoare, se presara pe deasupra si se mai lasa cca 2 min la gratinat;
Se servesc impreuna cu coastele; Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Aluat: Intr-un robot de bucatarie adauga faina, zaharul pudra si sarea si amesteca-le putin; Pune untul rece, taiat cubulete, treptat pana obtii o consistenta asemanatoare cu nisipul;...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|