Coaste - Ribs de Porc Caramelizate

Postat de ctlina in Porc
14 Iun 2015 | 3946 vizualizari
Coaste - Ribs de Porc Caramelizate

Sunt un deliciu.....incercati este usor de facut

Ingrediente

  •  700 gr coaste de porc
  •  60 gr de zahar
  •  2 linguri de vin alb dulce (sau de vin de orez chinezesc)
  •  2 felii subtiri de ghimbir cu tot cu coaja
  •  3 linguri sos soia
  •  1 lingurita de ulei de susan
  •  1/2 cub de pui Knorr
  • 3 linguri de ulei
  •  2 morcovi
  •  2 cepe verzi
  •  piper proaspat macinat
  •  450 ml apa
  •  30 g arahide (sau alune) crude

Mod de preparare

Puneti coastele la marinat cu 20 gr de zahar, vinul alb, sosul soia, uleiul de susan si cubul Knorr.
Amestecati bine si lasati la frigider 30 de minute.

Puneti arahidele intr-o tigaie si adaugati 1 lingura de ulei- nu trebuie puse in uleiul incins.

Le prajiti la foc mediu si cand sunt bine colorate le scoateti pe un prosop de hartie. Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 450 ml de apă pentru a-l dilua.
Atentie va face zgomot !  

Adaugati coastele cu sosul in care au marinat, puneti 2 linguri de ulei , piper proaspat macinat si puneti la fiert.

Curatati ceapa si morcovii si taiati-le in rondele fine.Ghimbirul se toaca marunt cu tot cu coaja.

Adăugați-le la carne și se fierbe totul la foc moderat 1 oră - 1 ora 30 (1 oră 20 minute pentru mine).

Inainte da a servi puneti arahidele si decorati cu verdeata proaspat tocata.

Puteti sa adaugati ca garnitura :
- Orez simplu  -reteta aici
Taietei- Nouilles chinezesti
Orez Cantonez- Chinezesc
Salata de cartofi

Pofta Buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste - Ribs de Porc Caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Postat de panacris

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Iata cum se prepara Reteta de friptura de porc cu roade de toamna Carnea se taie bucățele și se pune la gătit împreună cu ceapa prăjită cca. 120 de minute la foc mic,sau slow cook,...

Citeste continuarea

Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Postat de simona72

Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Muschiuletul se spala, se tamponeaza cu servetele de bucatarie si se taie in bucati. Pulpa de porc sau baconul, se taie in feliute si se caleste in 2-3 linguri ulei de masline la foc iute pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2015, 16:14
Arata extraordinar!
la 14.06.2015, 16:21
Partie ca am sosit sunt ale mele...am zis..
la 14.06.2015, 16:23
Aici n-avem loc de Cleme ))
la 14.06.2015, 16:25
la 14.06.2015, 16:28
Aici nu ma bag, o las pe Cleme!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking