Coltunasi cu branza

Postat de Adele in Dulciuri
22 Oct 2015 | 3655 vizualizari
Coltunasi cu branza

Fac cum fac si ma intorc undeva acolo unde eram copil ..asa ca am indraznit sa pregatesc specialitatea bunici mele :P Din zona Moldovei va aduc renumitii coltunasi cu branza :X

Ingrediente

  • Aluat:
  • 400 gr faina.
  • 150 ml apa calda.
  • sare.
  • Umplutura:
  • 100 gr telemea de vaca.
  • 100 gr branza scoapta de vaca.
  • 1 ou.
  • 80 gr de zahar.
  • 2 linguri pesmet(puteti folosi gris)
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Pentru inceput se pregaeste un aluat potrivit din faina ,apa si sare .Dupa care se amesteca branza de vaci cu telemeaua ,ou si zahar,se adauga pesmetul si se potriveste de gust cu esenta de vanilie.

Se intinde o foaie subtire ,se taie in patrate potrivite se pune cate o lingura de umplutura si se formeaza coltunasi.Intre timp se pune pe foc o oala cu apa si putina sare.

Cand da apa in clocot se fierb coltunasi pentru 3-4 minute ,se scot se pun intr-un castron si se amesteca cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chiroste cu branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv chiroste cu branza

Aluatul: Intr-un bol bateti ouale spuma cu sarea. Adaugati faina treptat, amestecati cu lingura, iar cand se intareste, framantati cu mana. Puneti 3-4 inguri de apa, ca sa se lege mai bine...

Citeste continuarea

Coltunasi cu branza sarata

Postat de RODIMUR

Coltunasi cu branza sarata

Făina cernută și aerată, amestecată cu sarea și grisul se frământă cu un ou și cu apă la temperatura camerei, adaugată puțin câte puțin, iar la urmă și cu cele două...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2015, 15:20
Ce buni
la 22.10.2015, 15:24
tare buni sunt!
la 22.10.2015, 15:30
Ce buni sunt!
la 22.10.2015, 15:39
Deliciosi!
la 22.10.2015, 15:46
Buni

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking