Conchigli cu branza la cuptor

Postat de miha in Mancare copii
9 Ian 2010 | 6562 vizualizari
Conchigli cu branza la cuptor

Pentru o cina delicioasa.

Ingrediente

  • 400 g paste conchigli
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • sare
  • 50 g cascaval pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj)

Cascavalul si mozzarella le taiem cubulete.

Untul il topim, adaugam faina si amestecam energic. Turnam laptele cate putin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam cubuletele de cascaval si mozzarella si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Se potriveste gustul de sare.

Ungem cu unt un vas termorezistent si punem pastele fierte. Turnam sosul deasupra si uniformizam. Presaram cu cascaval ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Se serveste cald.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchigli cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mouse de ciocolata cu fructe

Postat de Constelatialeu

Mouse de ciocolata cu fructe

Punem laptele sa se incalzeasca, gelatina o hidratam cu apa rece, amestecam bine galbenusurile cu zaharul, apoi turnam laptele fierbinte si amestecam, acest amestec il punem intr-o craticioara si...

Citeste continuarea

Varza murata calita cu bulion

Postat de MotanLaOale

Varza murata calita cu bulion

Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata. Se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine.  Se pune untura intr-o cratita si se topeste.   Se pun toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2010, 22:10
Bun, bun si pentru cei mari !Valabil preparatul pentru copiii care nu mananca branza
la 12.01.2010, 22:56
Da Bunica draga. Foarte bun a iesit! Am mai facut de vreo 2 ori de atunci.
la 13.01.2010, 22:53
asa ,din cand in cand si cate o reteta si pt. copii; cred ca e o grozavie.

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking