Conchigli cu branza la cuptor

Postat de miha in Mancare copii
9 Ian 2010 | 6570 vizualizari
Conchigli cu branza la cuptor

Pentru o cina delicioasa.

Ingrediente

  • 400 g paste conchigli
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • sare
  • 50 g cascaval pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj)

Cascavalul si mozzarella le taiem cubulete.

Untul il topim, adaugam faina si amestecam energic. Turnam laptele cate putin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam cubuletele de cascaval si mozzarella si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Se potriveste gustul de sare.

Ungem cu unt un vas termorezistent si punem pastele fierte. Turnam sosul deasupra si uniformizam. Presaram cu cascaval ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Se serveste cald.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchigli cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Snitele din piept de pui in pesmet si garnitura de cartofi, la cuptor

Postat de mirela0911

Snitele din piept de pui in pesmet si garnitura de cartofi, la cuptor

Pieptul de pui se feliaza subtire si se condimenteaza cu sare si piper. Se bate oul si se amesteca cu sare si piper. Intr-un bol se pune pesmetul. Se pregateste o tava tapetata cu hartie de...

Citeste continuarea

Pizza palmieri

Postat de momo121

Pizza palmieri

    Aluatul il scoatem din frigider (sau congelator) si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei, apoi il desfacem.     Intre timp ne ocupam de bucata de salam si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2010, 22:10
Bun, bun si pentru cei mari !Valabil preparatul pentru copiii care nu mananca branza
la 12.01.2010, 22:56
Da Bunica draga. Foarte bun a iesit! Am mai facut de vreo 2 ori de atunci.
la 13.01.2010, 22:53
asa ,din cand in cand si cate o reteta si pt. copii; cred ca e o grozavie.

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking