Ingrediente
- 1 conopida mica
- 2 cartofi medii
- 2 lingurite mustar
- 1/4 lingurita pudra de turmeric
- sare si piper dupa gust
- cca 250ml ulei de floarea soarelui
- usturoi granulat dupa gust
- marar, patrunjel verde
Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala, se taie cublete si se pun la fiert in apa cu sare.
Conopida se spala, se pune in alta oala la fiert in apa cu sare. Lasam la fiert pana patrunde furculita usor in cotor. Scurgem apa.
Cartofii fierti si scursi de apa ii mixam asa fierbinti cu sarea, mustarul si turmericul.
Lasam la racit complet, apoi turnam in fir subtire uleiul pana obtinem o emulsie de consistenta maionezei cu ou.
Conopida racita se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, usturoi granulat dupa gust si verdeata proaspat tocata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|