Ingrediente
- 1 conopida potrivit de mare
- 3-4 oua
- 200 ml smantana
- 200 g cascaval
- 4catei usturoi
- unt pentru uns vasul
- 3 linguri pesmet
- sare, piper
Mod de preparare
Conopida o curatam, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare.
Batem ouale, le amestecam cu cascavalul ras, smantana, usturoiul tocat, dam gust cu sare si piper.
Ungem o forma termorezistenta cu unt si o presaram bine cu pesmet.
Asezam conopida in vasul uns si turnam peste ea sosul.
Deasupra radem putin cascaval si introducem la cuptor la 180 de grade C pentru 30-40 de minute pana se rumeneste frumos.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|