Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
29 Oct 2013 | 9420 vizualizari
Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

Pentru ca este conopida pe toate tarabele , am pus de o conopida la cuptor .

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 4oua
  • 2 linguri faina soia
  • 125 gr mozzarella
  • 100 ml smantana
  • Sare
  • Piper alb
  • 3 linguri mac
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece cam o jumate de ora.

O punem la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie mai mult de jumate .

O strecuram si o lasam sa stea pana cand pregatim ceea ce ne trebuie.

Pregatim o tava in care punem bucatele de unt

Intr-un bol punem ouale , sare , piper alb si le batem cu un tel in forma de para .

Adaugam faina de soia (daca nu aveti faina de soia puteti sa folositi orice alt tip de faina) si amestecam bine  adaugand smantana .

Conopida o punem in tava si turnam peste ea amestecul format mai sus .

Amestecam cu mana conopida in tava astfel incat sa fie acoperita fiecare bucatica si aranjam sa fie cat mai uniforma compozitia in tava .

Deasupra rupem mozzarella si dam la cuptorul incins pentru 20 minute .

Scoatem tava si presaram deasupra macul dupa care mai dam la uptor pentru inca 5-10 minute . Sa se rumeneasca bine deasupra.

Se poate servi cald sau rece .

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu mozzarela si mac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciupercute umplute

Postat de GeorgianaGrigorescu

Ciupercute umplute

Spalam ciupercutele si indepartam coditele. Tocam marunt coditele, ceapa verde  si le punem pe foc intr-o tigaie cu putin ulei.Lasam pe foc pana se inmoaie putin. Amestecam cu jumatate din...

Citeste continuarea

Saleuri cu branza de burduf

Postat de MotanLaOale

Saleuri cu branza de burduf

Aluatul se lasa la dezghetat. Branza de burduf se sfarama cat mai marunt. Oul se bate bine. Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul. Se unge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2013, 11:32
la 29.10.2013, 11:40
la 29.10.2013, 12:01
excelent !
la 29.10.2013, 12:04
super
la 29.10.2013, 12:07
Ce faina combinatie :cu mac

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking