Conserva de peste in ulei

Postat de MIUTA in Conserve
6 Aug 2011 | 114518 vizualizari
Conserva de peste in ulei

Ingrediente

  • 2 kg caras
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 300 ml otet
  • ulei

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie felii si se sareaza. Se lasa 3 ore la rece in frigider. Se scoate se spala si se pune peste el otet atat cat sa treaca peste peste. Se lasa in otet 30 minute.

Se pun intr-o cratita 300 ml ulei. Pestele se scoate din otet, se spala, se condimenteaza cu sare, piper boabe si foi de dafin. Se da la cuptor la foc mic 5-6 ore.

Daca este nevoie se mai pune ulei, dar nu apa.

Cand este gata se asaza fierbinte in borcane si se pun sub o patura la cald 24 de ore.

Se depoziteaza in camara si se consuma simplu cu lamaie sau in salate.

Este o reteta de conserva de peste in ulei delicioasa, pe care va sfatuiesc sa o preparati! Merita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de peste in ulei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb

Postat de katty

Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb

Presaram piper,sare si ierburi de Provence pe bucatile de somn.Ungem cu o pensula pestele cu o lingurita de ulei de masline si il lasam 10 minute in asteptare, dupa care il punem pe gratarul...

Citeste continuarea

Orez cu peste si creveti

Postat de cristeena20

Orez cu peste si creveti

Am cumparat peste red fish congelat, l-am decongelat si l-am fiert in apa cu sare cca 10 minute. Scoatem pestele si pastram apa, o vom folosi la orez. Crevetii se pun in apa rece, sunt creveti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2011, 23:00
un borcanel vreau si eu
la 06.08.2011, 23:19
tare buna
la 07.08.2011, 10:05
la 07.08.2011, 11:14
facea si mama cu ceva ani in urma..acum nu se mai mananca
la 07.08.2011, 13:53
Wow Miuta m-ai cucerit

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking