Cookie Bars

Postat de laylalala in Prajituri
26 Aug 2011 | 4168 vizualizari
Cookie Bars

Am vazut aceasta reteta intr-o noapte pe net si mi-a placut mult. Aluat de cookies intins intr-o tava mai mare, copt apoi taiat in cubulete sau in orice alta forma ce se poate. Enjoy! :)

Ingrediente

  • 400 gr unt (de cel putin 80% grasime), la temperature camerei
  • 350 gr zahar brun
  • 4 oua
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
  • 600 gr faina amestecata cu 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr fulgi de ciocolata cu lapte
  • 200 gr fulgi de ciocolata amaruie

Mod de preparare

1.       Incinge cuptorul la 180°C.

2.       Bate untul cu zaharul apoi incorporeaza cate un ou pe rand. Adauga semintele de vanilie si amesteca bine. Inglobeaza apoi faina amestecand pana la omogenizare. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca.

3.       Intinde aluatul intr-o tava (patrata sau dreptunghiulara) usor inalta si da la copt 35-45 minute [ana cand aluatul este usor rumen. Dup ace s-a copt, scoate prajitura din cuptor si las-o sa se raceasca complet apoi taie din ea cubulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cookie Bars" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu zmeura

Postat de reisnaor_2006

Desert prajitura cu zmeura

      Albusurile se separa de galbenusuri. Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Blatul: Separati ouale. Mixati spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul treptat, mixati pana bezeaua devine ferma, apoi puneti zeama de lamaie. Galbenusurile le amestecati cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.08.2011, 15:32
fraged si bun
la 26.08.2011, 15:51
buna, yammmyyyyyyy
la 26.08.2011, 16:23
delicioasa
la 26.08.2011, 18:10
vreau si eu macar o bucatik
la 26.08.2011, 19:00

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking