Copanele in punga la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Pui
19 Ian 2012 | 7710 vizualizari
Copanele in punga la cuptor

Sa va zic si cu pungile astea.Prima data cand am facut niste pui la cuptor,am luat o punga dar ce avea si condimente in interior.In momentul in care se pregatea carnea a inceput sa iese un miros ce nu mi-a placut si nici nu am mancat. .Am zis ca nu mai vreau niciodata asa ceva.Acum m-a indrumat cineva sa iau pungi pentru cuptor,dar fara condimente,pentru ca se gasesc.M-am dus ,mi-am luat pungi,am pus condimentele pe care mi le-am dorit si au iesit cele mai gustoase si mai fragede copanele sincer.Sunt nemaipomenit de bune!!!!

Ingrediente

  • 8 copanale de pui
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei galben
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 5-6 catei usturoi
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 pahar de vin rosu

Mod de preparare

Copanelele le spalam bine sub jetul de apa calda.

Incepem sa ne pregatim baitul.

Curatam ceapa ,o spalam si o taiem bucatele potrivite.

Ardeiul rosu si galben il taiem fasii subtiri.

Curatam usturoiul ,il spalam si il taiem feliute.

Mararul si patrunjelul verde il spalam,indepartam cozile si il tocam .

Intr-un lighenas punem:

ceapa,ardeiul rosu si galben,usturoiul,verdeata,putin busuioc,sare,piper si boia de ardei dulce dupa gust,uleiul si vinul.

Toate acestea le amestecam bine cu o lingura.

Dam drumul copanelelor in acest bait,acoperim cu folie si le dam la frigider 2-3 ore.

Dupa acest timp,luam o punga de cuptor, punem carnea cu tot baitul si le imprastiem uniform prin punga.

Legam la gura si o asezam pe o tava.

Dam copanele in cuptorul incins,la o temperatura potrivita pentru 60 de minute.

Dupa acest timp rupem punga,deasupra,dar cu grija pentru a nu curge sosuletul ce s-a format.

Le mai lasam cam 15 minute pana prind o crusta aurie.

Apoi scoatem si servim.

Gustoase,delicioase si de ce nu sanatoase!!!!

Pofta buna!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi cu carne de porc si copanele la cuptor

Postat de jolygina

Cartofi cu carne de porc si copanele la cuptor

Curatam cartofii si ii taiem cubulete ,ii condimentam cu delicat ,copanele le crestam si le condimentam si pe ele, iar cu muschiul de porc procedam exact la fel il taiem si il condimentam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2012, 11:34
copaneleeee bune bune
la 19.01.2012, 11:40
si eu am luat o data de alea cu condimente,mi-a placut...dar n-am stiut ca sunt si pungi separate...o sa-mi iau si eu de-acu asa ca e mult mai sanatos
la 19.01.2012, 11:46
copaneleeeeeeeeeeeee
am luat si eu pungi de-astea si mi-a placut cum s-a fragezit carnea
la 19.01.2012, 12:00
-Multumesc Vladimir
-Sunt Dey si pungi fara condimente
-Da Diaaaa ies asa fragede si buneeeee!!!!
la 19.01.2012, 12:26
Tare bune ...

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking