Ingrediente
- 1 piept pui
- 4 felii cascaval
- 4 felii sunca
- 2 oua
- pesmet pentru prajit
- piper Szechuan sau piper negru
- sare
Mod de preparare
Se taie pe lungime 4 fasii de pui, cat se poate de subtire.
Pentru asamblare se presara sare si piper peste fasia de pui, punand alternativ cate o felie de sunca si una de cascaval . Cred ca mi-ar fi placut cu mai mult cascaval, data viitoare voi incerca cu portie dubla.
Acoperim si fixam cu scobitori, astfel incat sa nu se desfaca. Se tavaleste fiecare pachetel prin pesmet si ou, apoi iarasi prin pesmet.
Se pun la prajit cand uleiul este incins, la foc mic spre mediu, pentru a se patrunde bine carnea. Noua ne place o crusta mai groasa, iar pentru acest lucru, am tavalit pachetelele de doua ori prin pesmet si de asemenea mai crocante, fapt pentru care le-am tinut mai mult la prajit. Se scot pe servet pentru a se scurge grasimea, se inlatura scobitorile si se servesc calde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|