Cordon bleu

Postat de ela in Pui
22 Apr 2010 | 8845 vizualizari
Cordon bleu

pt Mariana,cu dedicatie,pt ca ii place

Ingrediente

  • 2bucati piept de pui,
  • 2oua,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet,
  • vegeta,
  • un praf de usturoi,
  • faina,
  • 5-6 felii de sunca presata,
  • 5-6 felii de cascaval taiat subtire

Mod de preparare

Se spala carnea si se sterge cu un sevetel,se taie felii subtiri si se bate ca pt snitel.Pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca,apoi una de cascaval,se impatureste,se prinde cu scobitori.Se bat ouale bine,se adauga sarea,piperul si un praf de usturoi,dupa gust.In farfurii separate se pun faina si pesmetul.Carnea se trece pe rand prin faina,ou,pesmet si din ou si se pune in ulei incins cateva minute pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.Se scoate si se pune pe un servetel ca sa absoarba din ulei/Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (68)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cordon bleu din piept de pui

Postat de panacris

Cordon bleu din piept de pui

Pieptul de pui se tranșează, adică se taie pe din două, pe lung, apoi se bate ușor, să se aplatizeze. Astfel se obțin 8 bucăți de file din piept de pui. Pe fiecare felie se așează...

Citeste continuarea

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Postat de autodiag

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea. Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2010, 19:26
pentru mariana,sa-i fac si eu pofta
la 22.04.2010, 19:31
si mie mi+ai facut pofta, ela.......am venit cu 5 furculite....mai ai cordon bleu?
la 22.04.2010, 19:33
madi a mai ramas un coltisor,multumesc de furculite
la 22.04.2010, 19:41
Eu azi doar admir...nu vreau nimic de mancare...
la 22.04.2010, 19:43
e o mancare ce imi place mult de tot

Vezi toate comentariile (68)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking