Cordon bleu exotic de curcan cu ananas

Postat de MyCookingLife in Pui
27 Iul 2011 | 6033 vizualizari
Cordon bleu exotic de curcan cu ananas

Intotdeauna imi place combinatie dulce-sarat, mai ales daca apare in discutie si ananasul, asa cum este pizza cu ananas, porc cu ananas sau aceasta reteta simpla, dar gustoasa!

Ingrediente

  • 4 felii piept de curcan (cam de 100 g fiecare)
  • 4 felii ananas
  • 4 felii Emmentaler
  • 2 oua
  • 7 linguri pesmet
  • 3 linguri de parmezan
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bat feliile de piept cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa se obtina “foi” de carne ce pot imbraca feliile de ananas. Se aseaza pe mijlocul fiecarei bucati de carne o felie de ananas , apoi una de Emmentaler deasupra. Se impatureste carnea in forma de plic si daca nu sta se fixeaza cu o scobitoare ( la mine nu a fost cazul).

Se trec pachetele obtinute prin ou batut cu parmezan, sare si piper, apoi prin pesmet. Se repeta inca o data procedeul.

Se prajesc pachetele exotice in ulei incins, pana capata o culoare aurie. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu exotic de curcan cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu orez si ananas

Postat de simona72

Pui cu orez si ananas

In primul rand transam puiul. Pieptul de pui il scoatem frumos fara piele si os, separat aripile, pulpele superioare si inferioare, iar sira spinarii o folosim pentru supa de pui. Punem intr-o...

Citeste continuarea

Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate

Postat de merisor67

Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate

Pentru ca puiul meu a fost unul de curte, am pus mai intai carnea la fiert pentru a o fragezi, dar si pentru a folosi supa ulterior la mancare. Deci, portionam carnea si o punem la fiert in apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2011, 22:02
arata super bine..nu le am eu cu aceste combinatii dar nu pot sa nu apreciez ca arata asa bine
la 27.07.2011, 22:07
Ooooooo dar chiar imi place ce gatesti
la 27.07.2011, 22:08
Ooooo e pe gustul meu 1
la 27.07.2011, 22:24
Multumesc frumos! Chiar este bun!
la 27.07.2011, 22:55
cred si eu ca e bun...

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking