Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat de ~450 g
- 2 feliute de sunca
- 2 feliute de cascaval
- 1 ou
- 3-4 linguri faina
- 3-4 linguri pesmet
- sare, piper dupa gust
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui in doua jumatati, pe lungime, apoi fiecare jumatate se cresteaza la mijloc, pe lungime, pentru a forma un buzunar mai adanc. Se pudreaza cu putina sare si piper, apoi se introduce in fiecare buzunar cate o felie de sunca si una de cascaval (de ~5 mm grosime). Se acopera bine fiecare bucata, eventual puteti sa le prindeti cu 2-3 scobitori.
Se dau bucatile astfel pregatite prin faina, ou batut cu putina sare si piper, apoi prin pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.
Se prajesc, la foc mic, cate 3-4-5 minute pe fiecare parte, depinde cat sunt de groase, ca sa se patrunda bine. Pofta buna. Super-mega-extra fain!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|