Cornulete cu nuca de cocos si portocala

Postat de postavaru in Dulciuri
22 Dec 2014 | 3258 vizualizari
Cornulete cu nuca de cocos si portocala

Ingrediente

  • 200 g Rama mit Butter
  • 3 galbenusuri
  • 125 g zahar
  • coaja rasa de la o portocala
  • 100 g nuca de cocos
  • 250 g faina

Mod de preparare

Mixam galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc apoi adaugam Rama mit Butter la temperatura camerei si coaja de portocala si mixam pana cand compozitia devine cremoasa.
Faina o amestecam cu nuca de cocos si o adaugam in compozitie. Framantam un aluat care nu se mai lipeste de mana. Ii dam o forma rotunda si il invelim in folie alimentara. Dam aluatul la frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce a stat la frigider rupem bucatele din aluat (cam cat o nuca mai mica) si modelam cornuletele.

Le asezam apoi in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc potrivit 10-15 minute, sau pana cand incep sa se rumeneasca usor.

Cat sunt inca fierbinti le tavalim prin zahar pudra cu vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca de cocos si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornulete cu cocos si nuca, de post

Postat de rocsi_1612

Cornulete cu cocos si nuca, de post

Apa o amestecam cu nuca de cocos, le punem pe foc si le fierbem cam 10 minute, amestecand sa nu se prinda de cratita. O tragem deoparte dupa acest timp si lasam sa se raceasca complet. Drojdia...

Citeste continuarea

Desert cornulete cu branza, gem de portocale, nuca de cocos si merisoare

Postat de katty

Desert cornulete cu branza, gem de portocale, nuca de cocos si merisoare

Intr-un castron mixam branza, osanza, zaharul, sarea, zaharul vanilat  si oul. Adaugam faina si framantam un aluat elastic, nelipicios, pe care il strangem intr-o bila, il acoperim si il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2014, 13:48
frumusele tare! si eu fac azi cu migdale
la 22.12.2014, 13:49
Cornulete, daaaaa, ce faine! Mi-ai amintit de alea pe care ni le-ai adus la intalnirea de la Sibiu, acum doi ani
la 22.12.2014, 13:49
ce frumoase sunt , si bune
la 22.12.2014, 13:52
la 22.12.2014, 13:53
Vaaaai ce bune sunt si astea!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking