Ingrediente
- 200 g Rama mit Butter
- 3 galbenusuri
- 125 g zahar
- coaja rasa de la o portocala
- 100 g nuca de cocos
- 250 g faina
Mod de preparare
Mixam galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc apoi adaugam Rama mit Butter la temperatura camerei si coaja de portocala si mixam pana cand compozitia devine cremoasa.
Faina o amestecam cu nuca de cocos si o adaugam in compozitie. Framantam un aluat care nu se mai lipeste de mana. Ii dam o forma rotunda si il invelim in folie alimentara. Dam aluatul la frigider pentru 30 de minute.
Dupa ce a stat la frigider rupem bucatele din aluat (cam cat o nuca mai mica) si modelam cornuletele.
Le asezam apoi in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc potrivit 10-15 minute, sau pana cand incep sa se rumeneasca usor.
Cat sunt inca fierbinti le tavalim prin zahar pudra cu vanilie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca de cocos si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|