Cornulete cu rahat-reteta de post

Postat de ionela2682 in Dulciuri
21 Mar 2012 | 5932 vizualizari
Cornulete cu rahat-reteta de post

Ma intrebam zilele trecute cum or iesi cornuletele daca folosesc ulei in loc de untura ..am vazut ca Gbitey i-au iesit minunate asa ca am incercat si eu...

Ingrediente

  • 1 masura bors
  • 1 masura ulei
  • 1 /2 cub drojdie +1 lingura zahar
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • rahat
  • zahar pudra
  • (MASURA=CANA NORMALA DE APA)

Mod de preparare

-dizolvam drojdia ,zaharul,sarea in borsul caldut,adaugam uleiul

si faina cat sa iasa un aluat potrivit

-lasam la temperatura camerei sa se odihneasca  intre timp taiem cubulete rahatul

-intindem aluatul in foaie de 1/2 cm grosime decupam patratele ,adaugam rahat si rulam fiecare patratel in parte

-asezam in tava de copt si tinem in cuptor pana se rumenesc frumos

-dupa ce s-au racit le trecem prin zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

CORNULEȚE DE POST

Postat de panacris

CORNULEȚE DE POST

Într-un vas înalt se pun borșul, uleiul, margarina, sarea, și drojdia. Se adaugă ușor, ușor făina ;) și se amestecă, până ce se va obține un aluat omogen, elastic și...

Citeste continuarea

Cornulete de post umplute cu rahat

Postat de Valclaudia

Cornulete de post umplute cu rahat

Incalzim usor laptele de soia, adaugam praful de sare si zaharul vanilat + plicul de drojdie uscata. Se lasa cateva minute deoparte. Margarina la temperatura camerei se amesteca cu zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2012, 18:42
am venit!
la 21.03.2012, 18:43
Asa-i ca-i super aluatul?
ce prezentare frumoasa
la 21.03.2012, 18:44
Mena..
la 21.03.2012, 18:45
Chiar nu ma asteptam sa iasa asa fragede..am mai avut o incercare de cornulete de post, dar cu margarina (nu o recomand nimanui) dar asa cu ulei chiar imi plac!!
la 21.03.2012, 19:28
arata intr-un fel....sint convinsa ca gustul e pe masura.ionela eu nu am borsh si nici de unde sa il procur,se poate inlocui cu altceva?

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking