Cornulete de post umplute cu rahat

Postat de Valclaudia in Dulciuri
23 Noi 2014 | 9766 vizualizari
Cornulete de post umplute cu rahat

cu lapte de soia. Dupa reteta Polianei,careia ii multumesc! >:d

Ingrediente

  • 180 gr. margarina
  • 100 ml lapte de soia
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 100 gr. zahar pudra
  • 550 gr. faina alba
  • coaja de portocala confiata macinata, dupa gust
  • 300 gr. rahat
  • zahar pudra

Mod de preparare

Incalzim usor laptele de soia, adaugam praful de sare si zaharul vanilat + plicul de drojdie uscata. Se lasa cateva minute deoparte.

Margarina la temperatura camerei se amesteca cu zaharul pudra.

Adaugam coaja de portocala confiata,faina si laptele de soia.

Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic pe care-l acoperim si il lasam la dospit pentru 30minute in loc ferit de curenti.

Rupem cate o bucata din aluat ( de marimea unui mar), o intindem pe masa de lucru infainata, impartim aluatul in 8, asezam cate o bucatica de rahat la baza fiecarei bucati, rulam si asezam cornuletele in tava pe hartie de copt.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Coacem cornuletele, le pudram cu zahar si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post umplute cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu cirese

Postat de vio_dreams

Tarta cu cirese

Spalam ciresele si le scoatem samburii. Punem intr-o craticioara ciresele impreuna cu zaharul si amidonul. Cantitatea de zahar poate varia in functie de cat de dulci sunt ciresele si de...

Citeste continuarea

Foietaj impletit cu dovleac placintar

Postat de Pungasa_Rogue

Foietaj impletit cu dovleac placintar

Se decongeleaza aluatul de foietaj. Dovleacul curatat de coaja si seminte se da pe razatoarea mare si se pune la fiert impreuna cu zaharul, amestecand din cand in cand. Daca, dupa ce zeama...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2014, 08:48
la 23.11.2014, 08:51
Mmmmmmmm, ce bun ar fi unul la cafea!
la 23.11.2014, 09:43
Bune!
la 23.11.2014, 09:51
ce bune-ar fi la cafea sau ceai!
la 23.11.2014, 10:02
daaaaa. voi face si eu cornulete la Craciun sper

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking