Cornuri

Postat de brunetica in Prajituri
9 Noi 2011 | 3954 vizualizari
Cornuri

Puteti servi aceate cornuri langa cafeluta de dimineata .

Ingrediente

  • 1 pachet margarina 
  • 1 cana de  bors 
  • 2 linguri de ulei
  • 25 g. drojdie de bere
  • 2 linguri de zahar
  • esenta vanilie ( sau dupa preferinta ) 
  • faina cat cuprinde 
  • 1 ou
  • dulceata , nutela ( dupa preferinta )

Mod de preparare

Topim margarina cu uleiul si lasam la racit .

Drojdia o dizolvam in un pic de bors si o amestecam cu zaharul .

Adaugam margarina cu restul de bors , cu esenta si amestecam bine dupa care incepem sa adaugam faina pana rezulta un aluat si il lasam  la crescut pana isi dubleza volumul la loc caldut. 

Presaram pe masa faina si intindem foaia de cornuri , le taiem dupa cat de mari sau mici le dorim .

Le umplem cu nuttela , scortisoara  si caramel  ( cum le preferati )

Le ungem cu ou batut 

Le coacem la foc mediu in cuptorul incalzit 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

Postat de privatelaura

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

Iata cum se prepara Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella: Pentru inceput, pregatim ingredientele la indemana. Untul, ouale si laptele trebuie sa fie la temperatura camerei....

Citeste continuarea

Reteta de cornuri cu gem

Postat de privatelaura

Reteta de cornuri cu gem

Iata cum se prepara reteta de cornuri cu gem Mai intai se pune drojdia in putina apa calduta si cu putin zahar. Se lasa pana se activeaza maiaua. In vasul robotului de framantat se pun faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2011, 20:00
Rumenite si pufoase !
la 09.11.2011, 20:06
vreau si eu unul
la 09.11.2011, 20:09
ce faine..daca renuntam si la oul pentru uns,sunt numai bune acum ca vine postul
la 09.11.2011, 20:37
misto
la 09.11.2011, 20:42
ce frumoase sunt

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking